Even voorstellen

Anne Marie van Silfhout

Knutsels & Frutsels Apeldoorn

Leuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Anne-Marie van Silfhout en sinds 2012 woon ik in Apeldoorn. Daarvoor woonde ik samen met mijn 2 dochters en poezen in Ede en werkte in Veenendaal.

Tijdens de crisis raakte ik mijn baan kwijt en daarmee kwam het besluit om mijn huis te verkopen en bij mijn vriend (inmiddels man) in Apeldoorn in te trekken.

Opeens had ik heel veel vrije tijd en dat was een goed moment om een oude hobby op te pakken: knutselen! Oude meubels opknappen met krijtverf, verouderingstechnieken toepassen, decoupage, handletteren, verzin het maar…

Tijdens een bezoek aan de KreaDoe beurs kwam ik in aanraking met Hobbyfun. Zij waren nog op zoek naar “Hobbyfun docenten” en ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hier werd het idee voor “Knutsels en Frutsels” geboren. De opleiding heb ik met plezier gevolgd en ik heb ontzettend veel geleerd.

Maar toen… de praktijk: hoe en wat? Daar ben ik de afgelopen tijd mee aan de slag gegaan.

Dit had ik mijzelf als doel gesteld:

• Voor kleine (vriendinnen) groepjes, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt
• Het moet leerzaam zijn, zodat je eventueel thuis de techniek ook kan gebruiken
• Als het even kan: betaalbaar
• Het gemaakte moet functioneel zijn
• Iedereen gaat trots met iets naar huis
• Een leuk en gezellig uitje
• Als extra keuze een soort high tea erbij, zodat het een compleet dagje uit wordt

Ik zou zeggen neus lekker rond op de website voor een sfeerimpressie en de mogelijkheden van de workshops. Ik hoop dat mijn doelstellingen zijn geslaagd en er iets bij zit wat je aanspreekt. Ik hoop dan ook je / jullie eerdaags te kunnen verwelkomen!

O ja, als vrijwilligerswerk doe ik kittenopvang! Van onszelf hebben wij inmiddels 5 katten (3 daarvan via de kittenopvang blijven hangen). Vanaf het voorjaar tot aan de Kerst kunnen er dus zomaar heel veel kleine en grote poesjes rondwandelen! Op deze website hou ik een weblog bij over dit dankbare vrijwilligerswerk.

Enter your keyword